22 Temmuz 2016 Cuma

Android Ara Yüzünü Geliştirme Önerileri


Android Ara Yüzünü Geliştirme Önerileri



Günümüzde birçoğumuzun kullandığı telefonlar android telefon. Akıllı telefon alırken android işletim sistemi olan telefonları tercih ediyoruz genel olarak. Bu işletim sistemi son derece hızlı ve kullanışlıdır. Ancak bizler sürekli yenilik isteyen ve aynı şeylerden sıkılabilen bir yapıya sahibiz. Sıkıldığımız şeylerden biri de androidimizin ara yüzü. Kimisi hep aynı ara yüzü kullansa da kimisi bu durumdan sıkılıyor ve ara yüzünü değiştirmek istiyor.

Peki, Bunu Nasıl Yapacağız?

Öncelikle ara yüzümüzü değiştirmek için ilk bakacağımız şey yeni bir duvar kâğıdı olmalı. Duvar kâğıdı sürekli gözümüzün önünde olan kısımdır ve bu nedenle duvar kâğıdımızın nasıl olduğu önemlidir. Genel olarak kalabalık, renkli duvar kâğıdı seçiyorsak bunu tam tersi daha sade bir duvar kâğıdından yana kullanabiliriz. Ya da hep düz renk, bulanık bir duvar kâğıdı seçiyorsak daha canlı bir duvar kâğıdı seçmeliyiz.
İstersek kendi duvar kâğıdımızı kendimiz yaratabiliriz. Bunun için çok basit bir yöntem olan painti kullanabilir ve ara yüzümüz için bir duvar kâğıdı hazırlayabiliriz. Ya da bunu yapamam diyorsanız Google görsellerinde BlurWallpaper diye arama yapabilirsiniz ya da bazı uygulamaların beğendiğiniz duvar kâğıtlarını indirebilirsiniz. Yani kendiniz paintte bir resim oluşturamıyorsanız, Google görseller size bu konuda yardımcı olacaktır.
Bir diğer yöntem de androidinizelauncher yüklemek olmalıdır. Launchar ile telefonunuzun ara yüzünü istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz, ara yüzünüzden sıkıldıysanız daha farklı ara yüzleri launcher ile kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder